Categories: Lajme

Spartak Ngjela: Liqeni i Ohrit i grabitur nga sllavet, por Shqipëria do ta rifitojë humbjen shekullore

Avokati i njohur në Shqipëri ka publikuar një foto provokatore në fejsbuk nga liqeni i Ohrit me nënshkrimin se Liqeni i Ohrit është i shqiptarëve dhe se ai është g’rabitur padrejtësisht nga sll’avët, por shumë shpejt ai do të rifitohet sërish nga Shqipëria.

Në këtë status ai nuk ka lënë pa th’umbuar as ish-kryeministrin tashmë në arrati Nikolla Gruevski duke e quajtur një h’ajdut.

Liqeni i Ohrit… i gjerë dhe i g’rabitur nga sl’lavet. Por… Gruevski iku si h’ajdut, kurse Shqipëria do ta rifitojë hu’mbjen e vet shekullore…- shkruan në facebook avokati Ngjela.

admin

Recent Posts

Chef Returns $1,200 Bill Of Rich Diner Who ‘Disrespected’ His Waitress, Bans Them From Restaurant

When you work in the hospitality industry you end up being part of a special…

2 months ago

Prayers are needed for Dirty Dancing’s Jennifer Grey after terribIe crɑsh trɑgedy

Jennifer Grey may be returning to the role that made her an international celebrity now…

2 months ago

Roseanne Barr Plots Her Revenge, Wants To Take Down Everyone Involved With ‘The Conners’

Roseanne Barr has announced that she is out for revenge against everyone involved with “The…

2 months ago

Whoopi Goldberg Announces She’s Leaving Twitter Because Of Elon Musk

Whoopi Goldberg has quit Twitter and deactivated her account because of the billionaire Elon Musk…

2 months ago

“Christ Is My Compass”: FNC’s Youngest News Host Is also a Devout Christian, Hits Important Anniversary

Lawrence Jones has made a strong name for himself over the last year, after debuting…

2 months ago

Airline Passengers Are Happy To Learn Their Pilot And Copilot Are Mother And Daughter

Passengers on a recent Delta Airlines flight from Los Angeles to Atlanta got a major…

2 months ago