Astronauti i NASA-s zbulon arsyet e frikshme pse alienët nuk na kanë vizituar ende

Astronauti i NASA-s, Stan Love ka diskutuar për alienët me The US Sun dhe ka shpjeguar pse mendon se ata nuk na kanë vizituar ende.

Love është një shkencëtar dhe astronatut 57-vjeçar amerikan, i cili iu bashkua NASA-s më 1998 dhe shkoi në fluturimin e tij të parë në hapësirë në Space Shuttle Atlantis në 2008.

Ai ka qëndruar mbi 300 orë në hapësirë, por ende nuk ka parë ndonjë shenjë të jetës rreth Tokës.

Pavarësisht se NASA tani zyrtarisht po heton pamjet e pashpjegueshme të UFO-ve, Love beson se alienët nuk kanë ardhur ende për të parë njerëzit.

Teoria e tij e parë është se mund të ketë alienë inteligjentë në hapësirë që thjesht nuk duan të na vizitojnë.

Ai tha për The US Sun: Mund ta imagjinoni një jetë inteligjente që thjesht nuk i intereson teknologjia dhe është krejtësisht e lumtur që qëndron në shtëpi dhe nuk ndihet sikur ka nevojë të ndërtojë anije yjesh.

“Delfinët në Tokë janë mjaft të zgjuar, por ne nuk mund të komunikojmë me ta, nuk mund të lidhemi.”

“Pra inteligjencat e huaja mund të jenë shumë më të zakonshme nga sa mendojmë, por ne thjesht nuk i njohim sepse janë të huaj, ata janë shumë të ndryshëm nga ne.”

Eksperti i hapësirës teorizoi gjithashtu se jeta inteligjente aliene diku tjetër në univers mund të jetë zhdukur para se të mund të na gjente.

Love tha për The US Sun: Unë shoh në burime me reputacion, ata flasin për një filtër të shkëlqyeshëm, diçka që ndalon qytetërimet teknike të zhvillohen deri në pikën kur ata mund të zotërojnë udhëtimin ndëryjor.

Teoria e tij e tretë është se ka alienë shumë më inteligjentë se ne dhe se ata nuk duan të humbin kohën e tyre duke vizituar.

Love tha: Një qytetërim që mund të zotërojë atë lloj energjie ndoshta nuk ka të bëjë fare me ne.

Mendoj se do të ishim interesant shkencërisht. Është një temë që ngjall shumë debat.

NASA dhe agjencitë hapësinore në mbarë botën vazhdojnë të gjurmojnë për shenja të jetës aliene.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *